RFGATE RD126 UHF RFID Mobile Okuyucu Nedir?

Son teknoloji ürünü RD126 UHF RFID mobil okuyucu, dakikalar içinde hızlı ve doğru sayımlar yapmanızı sağlar. Sayım yapılmak istenen tüm alanlarda (depolar, fabrikalar, ofisler, mağazalar vb.) rahatlıkla kullanılabilir.

Okuyucu Fonksiyonları

Cihazın üzerinde; RF Okutma ve açma – kapatma butonları bulunmaktadır. RD126 UHF RFID Mobil Okuyucu içerisinde bulundurduğu minik hoparlör ile okuma yaptıkça “Bip” sesi verecektir.

Görsel olarak ayrımı kolaylaştımak için farklı renklerde led göstergeler yerleştirilmiştir. Led göstergeleri ve karşılıkları şu şekildedir;

  • Power (Kırmızı)
  • Şarj (Yeşil)
  • Bluetooth (mavi)
  • Reading (Yeşil)
  • Tekli Okuma (Sarı)
  • Seri Okuma (Sarı)

Tekli okutma modunda RF Okutma düğmesine bir defa basıldığında tek bir okuma yapacaktır. Ayrıca titreşim özelliği ile de etiketin okunduğu anlaşılabilir.

Okutma düğmesine yaklaşık 3 saniye kadar basılı tutulduğunda seri okuma moduna geçecektir ve sürekli okuma yapacaktır.

Type C girişi ile şarjedilebilir bir bataryaya sahiptir. Ayrıca Android işletim sistemine uygun SDK’ya sahip olup, sayımlarınız excel formatında kaydedilir ve ilgili kişilere mail atabilirsiniz. Okuyucu anten çıkış gücü gayet yüksektir. Durum ve şartlara göre ayarlanabilir.

Detaylı inceleme ve satın almak için: RFIDmarket sitesini ziyaret ediniz.

Zebra ZC300

Zebra ZC300

Zebra ZC300, benzersiz yetenekleriyle sektörü yeniden tanımlayan son teknoloji ürünü bir kart yazıcıdır. Günümüzün hızlı dünyasında verimli ve güvenilir kart baskı çözümleri çok önemlidir. Zebra ZC300 bu alanda oyunun kurallarını değiştiren bir ürün olarak öne...