Sorunsuz ve güvenli bir baskı istiyorsanız Zebra ZT411 tam size göre. ZT400 Serisi RFID yazıcı/kodlayıcılar, UHF RFID özelliklerini üstün kalite ile birlikte sunarak, kritik operasyonlarınızın verimli bir şekilde çalışmaya devam etmesine yardımcı olur.

Zebra Yazıcılar:

Zebra yazıcı, dayanıklılığı ve güvenilirliği ile bilinen bir endüstriyel yazıcı markasıdır. Barkod ve RFID yazıcıların yanı sıra etiket yazdırma çözümlerinde zebra lider bir küresel sağlayıcıdır. Dayanıklılıkları, güvenilirlikleri ve yüksek baskı hızlarıyla tanınan Zebra yazıcılar, onları hızlı ve doğru baskı çözümleri gerektiren işletmeler için popüler bir seçim haline getiriyor. Zebra yazıcılar, geniş renkli dokunmatik ekranı ve basit kontrolleri ile kullanımı kolay olacak şekilde tasarlanmıştır. Genellikle imalat, nakliye ve perakende satış gibi sektörlerde kullanılırlar.

Zebra ZT411

Zebra ZT411:

Zebra ZT411, etiket yazdırma dahil olmak üzere çeşitli uygulamalarda kullanılmak üzere tasarlanmış endüstriyel yazıcıdır. Kolay kullanım için dayanıklı bir metal çerçeve ve geniş renkli dokunmatik ekranın yanı sıra Ethernet ve kablosuz bağlantı dahil olmak üzere gelişmiş bağlantı seçeneklerine sahiptir. Genel anlamda sağlam bir tasarıma, yüksek baskı hızına ve gelişmiş bağlantı seçeneklerine sahip olması, onu depolarda, üretim tesislerinde ve diğer endüstriyel ortamlarda kullanım için ideal kılar. Güvenilirliği tanınan ZT411, üretim, nakliye ve perakende sektörlerindeki işletmeler için kesinlikle popüler bir seçim haline getiriyor. ZT411, çok çeşitli barkod ve RFID etiketleme ortamıyla uyumludur. Aynı şekilde çeşitli iş sistemlerine ve uygulamalarına kolayca entegre edilebilmektedir. ZT411 ayrıca kullanıcı dostu bir arayüze sahiptir.

Saniyede 14 inç’e varan hızlı baskı hızı sunar ve 4 inç baskı genişliğine sahiptir. Sağlam bir metal çerçeveye ve milyonlarca baskıya dayanacak şekilde tasarlanmış bir yazıcı kafasına sahiptir. Ek olarak dayanıklılık oldukça ön planda tutularak üretilmiştir. ZT411, çapı 8,4 inç’e kadar olan etiket rulolarını tutmasına izin veren geniş medya kapasitesine sahiptir. Çeşitli etiket ve şerit boyutlarıyla uyumludur. Bu durum onu çok çeşitli baskı ihtiyaçları için çok yönlü hale getirir.

Zebra ZT411, nakliye, üretim ve sağlık hizmetleri de dahil olmak üzere çeşitli uygulamalarda kullanılan üst düzey bir yazıcıdır.

Zebra ZT411

TEKNİK ÖZELLİKLERİ:

  • 269 mm genişliğe sahiptir.
  • Yüksekliği 324 mm’dir.
  • 495 mm derinliğindedir.
  • Ağırlık 16,33 kilogramdır.
  • Çözünürlüğü 203 Dpi – 300 Dpi arasındadır.
  • Maksimum baskı genişliği 104 mm’dir.
  • Bağlantı şekli birkaç şekilde gerçekleştirilebilir. Örneğin; USB 2.0 Hızlı, RS-232 Seri, 10/100 Ethernet, Bluetooth 4.1, İkili USB Sunucu

Daha fazla bilgi almak için bizimle iletişime geçin!