Merhaba, sizlerle Zebra Teknoloji‘nin ZD620 ve ZD621 yazıcı karşılaştırması yapacağız. Dünyanın en önemli otomatik tanıma şirketlerinden biri olan zebra, masaüstü yazıcılar kategorisine bir yenisini daha ekledi. ZD621.

Kullanıcılar haliyle ZD621’den önce çıkan ZD620 ile arasındaki farkları merak ediyorlar. Peki ZD621 ile ZD620 arasında ne gibi farklar vardır? ZD620’in yaptığı işlemleri ZD621 yapabilir mi? Gelin birlikte bu ve bunun gibi soruların cevaplarını öğrenelim.

Bu yazımızda ele alacağımız konular şunlardır;

  • Pil Ömrü
  • Baskı Kalitesi
  • Yazılım
  • Güvenlik Seviyeleri
  • Depolama Alanı
  • Güç Seviyeleri

Zebra son çıkarmış olduğu ZD621 ile ZD620 modelini hangi konuda geride bıraktı gelin birlikte bakalım. Zebra çıkardığı her yeni model ile birlikte belli başlı ilerlemeler kaydetmiştir. ZD620 modeline nazaran daha teknolojik ve yenilikçi bir mimari kullanılmıştır. ZD621 modelinin tercih edilme sebeplerinden bir tanesi de güvenlik seviyesidir. ZD620 modeline oranla verileri koruyabilmek adına geliştirilen siber güvenlik önemleri arttırılmış durumdadır. ZD620 modelinden daha yenilikçi ve teknolojik gözükmesini sağlayan ise ekranıdır. ZD621, kullanımı kolay bir menüye sahip tam renkli LCD dokunmatik bir ekrana sahiptir.  Her çıkan ürününde nasıl olduğunu anlamasak bile Zebra baskı kalitesini her zaman en üst seviyelere çıkarmaktadır. Bunun en kolay örneği ZD621’dir.  ZD620’de neredeyse kusursuz bir baskı kalitesi olmasına rağmen ZD621 ile daha da kusursuz seviyelere çıkartılabileceğini görmüş olduk. Bir sonraki Zebra modelinde nasıl bir baskı kalitesi olacak inanın bizde çok merak ediyoruz.

zebra zd620 ve zebra zd621 rfid yazıcılar

Zebra ZD621 modelinin en çok dikkat çeken özelliği diğer modellerden farklı olarak aynı anda birden fazla işlem yapabilmektedir.

ZD621 güç performansı olarak ZD620 modelinden %30 daha güçlüdür. Zebranın bir diğer serisi olan GX serisinden ise %300 daha güçlü performans sağlamaktadır.

ZD621 hareketli ortam sensörüne sahip olduğundan diğer modellerden farklı olarak hemen her alanda kullanılabilmektedir.

Zebra yeni ürünü olan ZD621 modeline uygun olarak BLE aracılığıyla Android ve iOS için yazıcı kurulum mobil uygulaması geliştirmiştir.

ZD621 ZD620’ye oranla daha fazla belleğe sahiptir. Bu da bu iki ürünü birbirinden ayıran önemli özelliklerdendir.

Bu yazımızda Zebra ZD620 ve ZD621 Yazıcı karşılaştırması yaptık, daha fazla bilgi almak için bizimle iletişime geçin.