ZEBRA FX9600 okuyucusunun tüm detaylarını bugün sizlerle inceleyeceğiz. Zebra okuyucu nedir? FX9600 nedir? Nerelerde kullanılmaktadır? Özellikleri nelerdir? Gelin bu ve bunun gibi soruların cevabını birlikte verelim.

ZEBRA OKUYUCU NEDİR?

Zebra, RFID okuyucuları ve diğer veri yakalama çözümlerini sağlama konusunda uzmanlaşmış bir şirkettir. El tipi, sabit montajlı ve USB modelleri dahil olmak üzere çeşitli RFID okuyucuları sunarlar. Bu okuyucular, envanter yönetimi, erişim kontrolü ve varlık takibi gibi çok çeşitli uygulamalarda kullanılmaktadır. Zebra RFID okuyucuların bazı özellikleri arasında yüksek performanslı RFID okuma, çoklu RFID protokolleri için destek ve endüstriyel ortamlarda kullanım için dayanıklı yapı yer alır.

Zebra FX9600

Zebra FX9600

FX9600, endüstriyel ortamlarda kullanılmak üzere tasarlanmış yüksek performanslı bir RFID okuyucudur. Performans söz konusu olduğunda FX9600 sizlere en iyisini sunar. Örneğin yüksek RF hassasiyeti ve yoğun RF ortamlarında bile hatasızlık ile daha uzun okuma menzilleri sağlar. Zorlu ortamlar için tasarlanmış FX9600, nemli, tozlu alanlar, aşırı sıcak ve sıfırın altında sıcaklıklarda çalışmaktadır.

PoE ve PoE+, IP53 korumalı muhafaza ve sekiz adede kadar RF anten bağlantı noktası desteği ile FX9600, performanstan ödün vermeden varlık takibi ve envanter yönetimi gibi pasif UHF uygulamalarına yeni bir yetenek düzeyi getiriyor. Sınıfının en iyisi olan işlemci ve yüksek hafıza ile, FX9600 çok yüksek trafik çıktısı ve sofistike yazılım uygulamaları desteklemek için gereken gücü sağlar.

Zebra fx9600 kablolu bağlantıya gerek kalmadan çalışan bir cihazdır. Sahip olduğu Wi-Fi desteği ile FX9600, mevcut Wi-Fi noktanıza kablosuz olarak bağlanmaktadır. Ayrıca Bluetooth desteğiyle neredeyse tüm Bluetooth özellikli cihazlara bağlayarak işlem hızı ve uygulama performansını arttırabilirsiniz.

Zebra FX9600

Teknik özellikler:

  • Zebra, EPCglobal Class 1 Gen 2 (ISO/IEC 18000-6C) protokolü ile okuma ve yazma performansının en yüksek olduğu seviyeleri ulaşmıştır. 
  • 865-868MHz aralığında çalışmaktadır.
  • Zebra FX9600, uygun etiket ve anten ile 14 metreden okuma sağlamaktadır.
  • Dört ve sekiz portlu tasarımıyla takılacak antenler ile beraber geniş bir okuma alanı yaratmaktadır.
  • 273x 184 x 50 mm boyutlarında tasarlanmıştır.
  • -20°C to +55°C arasında çalışmaktadır.
  • Hem okuma hem de kodlama için düşük güçte çalışma prensibine sahiptir.
  • İşletim sistemi Linux olarak belirlenmiştir.

KULLANIM ALANLARI

ZEBRA FX9600 Sabit UHF RFID Okuyucu; genellikle tekstil, perakende, konfeksiyon, demirbaş takibi, personel takibi, depo, lojistik, zorlu materyalleri ve nesneleri takip etme gibi alanlarda kullanılır.​​​​​
Birinci sınıf UHF RFID okuyucuları olan Zebra ile projelerinizi hızlı ve güvenilir şekilde tamamlayın.