Zebra FX7500, perakende ve endüstriyel ortamlarda kullanılmak üzere tasarlanmış yüksek performanslı bir UHF RFID okuyucudur. Güçlü, dört çekirdekli bir işlemciye ve gelişmiş bir teknolojiye  sahiptir. Böylece hızlı ve doğru veri yakalama sunar. Aynı anda birden çok etiketi okuyabilir ve 7 metreye kadar menzile sahiptir. Sağlam ve dayanıklıdır. Dayanıklı olduğu için zorlu ortamlarda kullanıma uygundur. FX7500, UHF RFID etiketleri ile uyumludur. Ayrıca, yetkisiz erişime karşı korumak için gelişmiş güvenlik özellikleriyle donatılmıştır. FX7500 ayrıca kullanıcı dostu bir arayüze sahiptir ve çeşitli yazılım uygulamalarıyla uyumludur. Bu da mevcut sistemlere entegrasyonu kolaylaştırır. Okuma hızı, uzun okuma aralığı, Ethernet ve Wi-Fi dahil çoklu iletişim seçenekleri sunar.

Zebra FX7500

Yepyeni, Yüksek Performanslı Radyo Teknolojisi
Daha yüksek hassasiyet, gelişmiş karışım önleme ve yankı giderimi özelliği sayesinde, FM0 modunda saniyede 1.200’den fazla etikete varan, sınıfının en iyisi yoğun okuma modu performansına sahip olursunuz.

2-portlu ve 4-portlu Okuyucu Konfigürasyonları
Aslında daha fazla konfigürasyon seçeneği, okuma alanınızı optimize etmek için daha fazla esneklik sunar. Doğru kapsam için tam olarak ihtiyaç duyduğunuz sayıda okuma noktasına sahip olun ve toplam sahip olma maliyetinizi azaltın.

Plenum Area Hızlı
FX7500 çevresel hava kullanım alanı kurulumu için uygundur ve onaylıdır; böylece iç mekanlarda etkili şekilde kullanabilirsiniz.

Dünya Standartları için Destek
FCC ve ETSI EN 302 208’i 2 veya 4 portlu mono-statik anten konfigürasyonlarında destekler, EPC standartlarına dayalı tanımlı okuyucu yönetimi otomatik kurtarma esnek yazılım yükselme özellikleri için destek verir. Mevcut IT ortamlarıyla sorunsuzca entegre olma, uzaktan ve merkezi yönetimi destekler; kurulumu, test etmeyi ve yönetimi kolaylaştırır ve maliyetini düşürür.

Zebra FX7500

TEKNİK ÖZELLİKLERİ:

  • Kasası pres döküm alüminyum, sac ve plastikten oluşmaktadır.
  • Ağırlığı 0,86 kg ± 0,05 kg arasındadır.
  • İşletim sistemi LİNUX’dur
  • Genel olarak çalışma Sıcaklığı -4° ile +131°F/-20° ile +55°C arasındadır.
  • Depolama Sıcaklığı -40° ile +158°F/-40° ile +70°C arasındadır
  • 865-868MHz aralığında çalışmaktadır.
  • 273x 184 x 50 mm boyutlarında tasarlanmıştır.

Kullanım Alanları

ZEBRA FX7500 Sabit UHF RFID Okuyucu; tekstil, perakende, konfeksiyon, demirbaş takibi, personel takibi, depo, lojistik, zorlu materyalleri ve nesneleri takip etme gibi alanlarda kullanılır.​​​​​
Birinci sınıf UHF RFID okuyucuları olan Zebra ile projelerinizi hızlı ve güvenilir şekilde tamamlayın.