MÜSİAD Expo 2022 fuarı 2-5 Kasım tarihleri arasında TÜYAP İstanbul Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek. Her yıl artan katılımcı sayısı ve sektör çeşitliliği ile MÜSİAD Expo, ticareti geliştirmeye devam etmektedir.

Müstakil Sanayici ve İş adamları Derneği (MÜSİAD), 5 Mayıs 1990’da bir grup Türk iş insanı tarafından kurulmuş bir sivil toplum örgütüdür. Derneğin amacı, Türkiye’yi mahalli ve evrensel değerleri koruyan, bölgesinde etkin, dünyada saygın bir ülke haline getirmektir.

Her yıl giderek artan katılımcı sayısı ve sektör çeşitliliğiyle MÜSİAD Expo 2022 fuarı ticareti desteklemeye ve geliştirmeye devam ediyor. Yenilikleri kucaklayan ve global trendleri takip eden fuar, dünya çapında destek ve talep görmektedir.

Birçok farklı sektörden katılımcıyı ağırlayan MÜSİAD Expo 2022 fuarında düzenlenecek olan organizasyonlar, paneller ve ikili iş görüşmeleri ile Türkiye’nin ticari bağları genişletilmesi planlanmaktadır.

MÜSİAD EXPO 2022 FUARI RFID ALANINDA HANGİ FİRMA BULUNMAKTADIR?

RFID/IOT teknolojileri üzerine ürün ve çözüm geliştirmek amacıyla kurulmuş olan TEKNOPALAS firması bu fuarda siz değerli ziyaretçileri ile buluşacak.

TEKNOPALAS:

Teknopalas Yüksek Teknoloji Sistemleri, 2005 yılında RFID/IOT teknolojileri üzerine çözüm geliştirmek amacıyla kurulmuştur. Kuruluşundan bu yana yurtiçi ve yurt dışında yüzlerce projeyi başarılı bir şekilde hayata geçirmiştir.

Teknopalas’ın başarıları arasında, müşterisine özel çözüm analizlerini yapması ve geliştirdiği teknolojiyle ihtiyaca uygun çözümleri sunması vardır. Sağladığı çözümlerle iş verimliliğini artıran, müşterisine tasarruf ettiren, daha fazla zaman ve kazanç sağlayan Teknopalas, aynı zamanda müşterilerinin hedeflerini kendi hedefi gibi benimseyen bir iş ortağı olarak hareket eder.


MÜSİAD EXPO 2022 FUARINDA TEKNOPALAS STANDINI ZİYARET ETTİĞİNİZDE SİZLERİ NELER BEKLİYOR?

DEMİRBAŞ TAKİP OTOMASAYONU: Demirbaş takip otomasyonunun diğer bir ismi ile metamatiktir. Bu yüzden otomasyonumuzun çalışması için bir anten gerekmektedir. Otomasyonun asıl amacı giriş çıkışlarda sahip olunan demirbaşların sizde olup olmadığını kontrol etmektir. Bu otomasyonumuzda bir nevi üzerinize zimmetlenmiş ürünlerin kontrolü yapılmaktadır diyebiliriz. Örneğin elimizde bir adet kask ve bir adet malzeme çantası bulunmakta. Malzeme çantasının içinde bir adet yasaklı madde var. Sistemde o madde yasaklı olduğu için onunla giriş yapılması yasak. Antenden geçtiğimiz zaman yasaklı madde diye bize uyarı vermekte. Ya da giriş yaparken kaskımız yoksa sistem kaskımızın olmadığı bize söyler.

EXPO FUARI

VİPAS PERSONEL GEÇİŞ OTOMASYONU: Bu otomasyonumuzun çalışması için bir gate e ihtiyaç vardır. Böylece gate sayesinde personelin geçişi esnada üzerinde bulunan kartın herhangi bir işlem yapmadan okunması gerçekleşir. Kart sahibinin girmesi yasaklı olan bir yerden geçtiği anda sinyal yanar ve alarm ötmeye başlar. Bu otomasyonumuzun bir diğer amacı personelin genel olarak giriş çıkışlarını kontrol eder.

HGS OTOMASYONU: Uzun adı hızlı geçiş sistemi olan otomasyonda amaç araçların geçiş noktalarından hızlıca geçiş yapabilmesidir. Geçiş esnasında rfıd etiket yapışık olan araç bariyerin önüne geldiğinde anten ve okuyucu sayesinde okunmaktadır. Aracın eğer geçişe izni varsa bariyer kalkar ve araç geçiş yapar. Bu sistem otoparklarda şirketlerde avmde hastanelerde ve sitelerde kullanılabilmektedir.

SOĞUK ZİNCİR: Soğuk zincir otomasyonu sıcaklığın sürekli olarak kontrol altında olması gereken yerlerde kullanılmaktadır. Bu otomayon bir dolap içinin sıcaklığını ya da deponun sıcaklığını kontrol etmeye yarar. Eğer istenilen sıcaklığın altına düşerse otomasyon bize uyarı verir. Uygulama üzerinden sıcaklığı tekrar istediğimiz seviyelere çekebiliriz.

STOK TAKİP VE KONTROL OTOMASYONU: Bir kafesin içine ürünler bulunmaktadır. Kafesin içerisinde bulunan ürünlerin saniyeler içerisinde okunmasını sağlar. Bu yüzden bu otomasyonun en önemli özelliği sayım işlemlerinizi çok kolay bir şekilde yapabilirsiniz. Ayarlanması durumunda sevkiyata ait olmayan bir ürünün kafesin içinde olması durumunda uyarı verebilmektedir.